Új hozzászólás Aktív témák

  • pingwin92

    aktív tag

    Na, tegnap este én is felraktam a HyperOS-t a Mi 11 Prómra. Clean installt nyomtam, mivel amúgy is tervben volt.
    Én mondjuk a MIUI 14-et kihagytam, így csak a 13-mal tudom összevetni.

    Az első feltűnő változás, hogy már nem melegszik annyira, mikor saját hangszóróján bömböltetek valamit, akár csak egy YouTube videót – pláne, ha még mást is szeretnék rajta csinálni mellette. Már akartam is kérdezni, hogy nektek is így melegszik-e ettől, hogy a közel használhatatlan laggolásig szabályozza le magát, de ez mintha most megoldódni látszódna.

    Másik ehhez kapcsolódó változás, – bár nem tudom, 14 alatt hogy volt, – hogy most már nem Hárman Kardon ON vagy OFF van, hanem HK vagy Xiaomi Sound, illetve eltűntek a Smart, Music, Voice presetek, viszont van rendes hangszínszabályzó csúszkákkal meg még több presettel.

    Van még extra sötét mód is. Nekem legalábbis új.

    Ja, és a Chrome bugom is megszűnt, ami miatt már rég akartam (wipe-olással) update-elni, csak erre közben már rég megoldást nyújtott a Chrome Beta használata, ezért is maradtam 13-on.

    Jajj, és ezek az animációk! 🤩 Poco F5-ről mar ismertem, és nagyon vártam.
    Pl., ha lentről egy swipe-pal kilépsz a főképernyőre, de kicsit ferdén, oldalra (is) tolod az ujjad, de ellenkező irányba, mint ahol az ikon csücsül a home screenen, akkor nem megy el annyira abba az irányba, amerre tolod, hogy aztán idegesen ránduljon vissza a másik irányba, hanem leginkább csak "hátra megy", kisebb lesz.
    Apró módosítások, de kellemesebb a szemnek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák