Új hozzászólás Aktív témák

  • ShadowLac

    addikt

    A telefont FIKÁZÓKNAK : csak annyit hogy a külső telepített programok sok problémát okozhatnak. Pl nekem Mi 8 on 1 vagy 2 hetente előjött a felfelé vagy lefelé görgetés lefagyott. Mindent csinált a teló de ez megállt. Bekérdeztem a fórumba senki nem tapasztalt ilyet. Végül is memória tőrlés és működött..
    Megvettem a Mi 9 et felraktam a megszokott programjaimat és lás csodát ez is csinálja. Sőt tovább fokozom, a Mi 8at a feleségem örökölte. Reset ... telepítette ami neki kellett kb 2 3 hónapja 1 szer sem jött elő.
    + Még : barátom a BKV nak dolgozik telefon applikáció...Android ..program kész, lehet felrakni a Google play re.
    Ios : visszedobják módosítani,sokszor hetekig tart mire felmehet az app store ba.Gondolom e miatt is stabilabbak az iPhonok.
    Másik: Galaxy S4 : szarrá fagyott. Szervíz szoftver ... alaplap csere.. balhéztam ,szaroztam.. telefon csere lett!! UGYAN AZ!! ( Több ismerősömnek tökéletes volt az S4 e) Aztán jött egy frissítés és megoldódott. Szóval ez a szar a teló..

    Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra

Új hozzászólás Aktív témák