Új hozzászólás Aktív témák

  • #72755712

    törölt tag

    válasz hjtz4t3wrseg #1911 üzenetére

    Az olyan, 60 IQ alatti barmokat kellene tiltani, mint te. Leszámítva, ha tényleges létezik ilyen barom, aki be tudja kapcsolni egyedül a cuccot.
    Mert erős bennem a kétely, hogy ilyen agyatlan barom a természetes kiválasztódás alapján létezhet; csak arra tudok gondolni, hogy a prohardver csinál ilyen idióta botokat, hogy a megcsappant érdeklődést fokozza.
    2005 óta ott vagyok az xdadeven, de ilyen idiótával még nem találkoztam, de komolyan.
    Szóval, valld be, hogy valamelyik moderátor vagy álruhában, aki a reklámbevételek miatt posztolgat, miután a kedvezményekért könyörgött bizonyos cégeknél, mint pl Kalandor.
    Ergo teljesen mindegy, hogy ténylegesen létezel-e a NER világában, vagy csak egy kattintásnövelő robot vagy, mindkettő szégyen az oldalra.
    Tudom, hogy azokat, akiknek több a hozzáadott tartalmuk, mint pl Milestone, ki akarják b****ni, én is elég sok apk-t fordítottam, windows 2003 időktől kezdve.
    De kicsit messzire kanyarodtam, a lényeg szerintem:
    1, olvassunk el mindent a készülékünkkel kapcsolatban.
    2, ne kérdezzünk felesleges dolgokat, harmadszorra is.
    3, próbáljuk meg, hogy elolvassuk a választ, és ha nem magyar az anyanyelvünk, tegyük be a fordítóba.
    Értem én, hogy a Prohardvernek is nehezebb manapság, és plusz kattintásokat kell generálni, de azért ez durva. :)
    Igen, egyetértek vele, hogy emiatt a poszt miatt véglegesen töröltek, csak annyit kérek, hogy a privát üzeneteket hagyják meg addig, amíg a felhasználok kéréseit teljesítem a debloat témában, mert őket nem akarom cserbenhagyni xanadu@xdadelelopers.
    „Ha emlékem velem együtt múlna el, zokszó nélkül tűrném az igaztalan és múló gyalázatot, de mert nevem végül is élni fog, vele együtt igyekszem továbbadni a szerencsétlen ember emlékét is, aki viselte”

Új hozzászólás Aktív témák