Új hozzászólás Aktív témák

  • Lovi24

    senior tag

    Sziasztok!
    Múlt hét csütörtökön végre én is kézbe kaptam a telefont ( miután 2 napig Pesten pihentette a dpd.... )
    Sajnos aznap dolgoztam,így a párom vette át és lényegében leginkább tegnaptól ismerkedek vele :)
    Több éves " stock droid " ( Moto Droid turbo , Moto X2 , Moto X ....) után kicsit szoknom kellett a rendszert,de végülis hamar belejöttem.
    Az akku üzemideje brutális,második töltés után 6,5 óra kijelzőidőt produkált folyamatos nyomkodással ( ráadásul még 7% volt benne ) .
    A kijelző szerintem meglepően jó , főleg miután levettem a matt fóliát ! Igaz nekem kicsit hiányzik az amoled ( nem samsung :) ) ,többek között ezek miatt. Némileg orvosoltam a hiányát a Glance plus alkalmazással,de ha van valakinek jobb ötlete ,ne tartsa magában !
    Évek alatt hozzászoktam a Moto ficsörökhöz ,de tudok nélküle élni. Habár az ébresztőnél mégis csodálkoztam,hogy hiába integetek neki,nem akar szundizni a teló :DDD
    A rendszer nagyon gyors . Vannak furcsaságai ,néhány dolog eléggé el van dugva,de ez csak megszokás kérdése.
    Az ujjlenyomat olvasó tényleg fürge,bárhonnan felismeri az elmentett ujjakat.
    A háttértár mérete nekem bőven elegendő,eddig a Droid turbo-ban keveseltem a 32gb-ot,de ez elég lesz. Sokat utazok ( munkahelyre - napi 2,5 óra ) ,ezért filmek-zenék hada van a telón.
    A kamera számomra nem fontos,szerintem teljesen használható képeket csinál. Ha fotózni akarok akkor úgyis viszem a Pana fz200-asomat.
    Fülhallgatón ( Xiaomi hybrid - poweramp ) a zenehallgatás szerintem picit halványabb minőségű,mint amihez eddig szoktam,de kielégítő. Nincs vájt fülem,ezért ezt sem részletezném,csak az eddigi telókhoz hasonlítottam.
    A gyári töltő nagyon hamar feltölti a telót,ha jól láttam 2,7 A volt a legtöbb,amivel töltött. Nekem is van egy Aukey töltőm ( problémám még nem volt vele ) ,ez van berakva általános töltésre az ágyhoz.
    Egy dologtól félek,hogy könnyen kicsúszik a teló a kezemből. Most csak egy sima bőrtokban hordom. A hozzá rendelt cuccaim még útban vannak, spemalltól pedig nem kaptam semmit a töltő átalakítón kívül.
    Rendeltem egy tokot , fóliát , kábelt és egy átalakítót . Remélem hamarosan érkezik. Igaz én mindig ilyen tokot használok,de majd meglátom.
    Amit nem értek,hogy néha bezárja ezt az alkalmazást,nem tudom miért : Swapps . Safe centerben autostartra van rakva. Greenify fent van megszokásból ( lehet nem sokáig ),de nincs a hibernálandók között.
    A másik : ez a verzió van a telón - ZUI 2.0.069 St . Kiabál a frissítésért,de folyamatosan ezt írja - Failed to access download server,please try again later

    Tibcsi,a Te romod is erre épül?
    Zui fiókot csináltam,habár a telefonszámot nem tudom megadni.
    Ha valami felett elsiklottam és már volt,akkor elnézést kérek.

    [ Szerkesztve ]

    Nem fogok szellemi harcot vívni azzal, akinek nincs meg a megfelelő fegyverzete!

Új hozzászólás Aktív témák