Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz gyugyo79 #1952 üzenetére

    Az gondolom mindenki tudja, hogy az ilyen, hogy az ilyen award-ok nagy többségét, ha eléri az arany szintet, akkor azt le lehet resetel-ni (max. 10x). És minden reset után 0.4 aranyat kapunk.
    Az aranyszerzéshez jó dolog még a Daily Challenge is, mert minden megcsinált kihívás után kapunk aranyat, illetve ha mind a hetet megcsináljuk akkor még egy adott hétnek megfelelő egy kihívásért járó arany háromszorosát. Plusz uyge ha mindhárom Role eléri a 10-es szintet akkor még jön mellé +9 napi kihívás

    Ez kb. így néz.

    Alapesetben ha elkezdjük a játékot akkor kapunk 7 napi kihívást. Mindegyiknek a darabjáért az első héten 0.2 arany jár. Vagyis egy nap alatt ha az összes megvan akkor 7x0.2+0.6 arany, vagyis 2 arannyal leszünk gazdagabbak. Ha minden nap legalább egy kihívást megcsinálunk akkor egy hét múlva már másfélszeres, kettő hét után kétszeres, három hét után két és félszeres lesz a szorzó. Ha elérjük a negyedik hetet úgy, hogy folyamatosan megcsináltunk legalább egy kihívást akkor a szorzó nem változik, viszont kapunk egy kincses térképet. Ha ezután is folyamosan csináljuk akkor viszont több térkép már jár a következő negyedik hét után.

    De leegyszerűsítve:

    -Az első hét elérésig a napi kihívásonként 0.2, az összesért 2 arany/nap
    -Első hét után: a napi kihívásonként 0.3, az összesért 3 arany/nap
    -Második hét után: a napi kihívásonként 0.4, az összesért 4 arany/nap
    -Harmadik hét után: a napi kihívásonként 0.5, az összesért 5 arany/nap
    -Negyedik hét után: a napi kihívásonként 0.5, az összesért 5 arany/nap + egy, egyszeri kincsestérkép.

    Bár a napi 7/7-be nem számít bele, van külön napi Role kihívás is, ami Role-onként 3 darabot jelent. Ennek megléte természetesen függ attól, hogy birtokunkban van-e az adott Role és az hogy hányas szintűek vagyunk benne (ötös szinten kapjuk meg a második míg tízes szinten harmadik Role specifikus napi kihívást). A heti szorzo természetesen itt is jelen van. Vagyis három hét után ha egy nap mind a 16 kihívást megcsináljuk akkor 9.5 arannyal lehetünk gazdagabbak. A Role kihívások is beleszámítanak a heti szorzóemelkedésbe, viszont az alap 7/7-be nem. Vagyis ahhoz, hogy fenntartsuk a heti, folyamatos szorzónkat, elég napi egy alap, vagy Role kihívást megcsinálni.

    Maguk ezek a kihívások különböznek a GTAO-ban lévő Daily Objectiv-töl, ugyanis, egerészt itt az alap 7/7 mindenkinek ugyan az, másrészt itt lehetnek olyan kihívások is amit nem mindenki fog tud tudni megcsinálni kis szinten. Leginkább azért mert nincs meg neki az ahhoz szükséges eszköz.
    A Role kihívások pedig általában szintén mindenikek ugyan az, de itt lehetséges, hogy 1-2 más.

    "Zombies can’t swim. Famously underutilised anti-zombie measure. Walking Dead would have been over in one series if Rick Grimes had used his brain and gone to the Everglades."

Új hozzászólás Aktív témák