Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz gyugyo79 #3267 üzenetére

    Ja, én is szinte kizárólag, csak a Daily miatt csinálom őket (pluszban akkor vállalok el, ha Collectoros Daily van, hogy Lootolj ki 3 collector cuccot). A legendary-t viszont napjába többször is megcsinálom (5*-szint), na nem a pénz vagy az XP miatt, hanem tényleg a FUN és a kihívásért. Vonatosban is már minimális ráfordítással (kettő open healt tonic + egy mentás big game)-et már a hétvégén úgy vittem ki, hogy csak nyíllal+ a lovasokat Volcanic pisztollyal).
    Az első Legendary kivételével nem igazán jelentek ezek kihívást már számomra (ugye én solo-ban, mindig élve viszem be őket bár a mostaninál kérdésses, hogy hogyan csinálom ezt meg, mert élve csak úgy tudom bevinni, ha hagyom, hogy megölje a seriffet).

    Az viszont tényleg idegesítő, mikor átküld három régión is, főleg ha félúton azt jelzi, hogy kapjam el az ürgét, mert menekül, vagy hogy halottak (odatévedt más játékos és bezavart a rendszerbe).

    A másikra meg az a válasz, hogy igen, akkor is termel, ha nem tudja letenni a tábort.

    "Zombies can’t swim. Famously underutilised anti-zombie measure. Walking Dead would have been over in one series if Rick Grimes had used his brain and gone to the Everglades."

Új hozzászólás Aktív témák