Új hozzászólás Aktív témák

  • bunkomen

    tag

    Titeket is gyakran találnak be az ismerősök, hogy "kéne egy melós telefon, tudsz adni?" vagy "amíg szervizben van a telefonom addig tudsz kölcsönadni egyet?"

    Valamikor október-november tájékán adtam kölcsön egy 6303i-t, mondván hogy ebayről jön az alkatrész a telefonhoz. Azóta a 2 éves kisgyereke természetesen földhöz vágta. Plexi repedt. A telefont még mindig nem kaptam vissza, fogalmam sincs miért...:D Ha nem 500ft-ért vettem volna, már azért idegesítene a dolog, de így azt csinálnak vele amit akarnak. Egyszer csak visszakapom.

    Melós telefon a legidegesítőbb. Biztos azért vigyázok a telefonjaimra, meg újítgatom fel őket, hogy aztán valaki elkérje és leamortizálja. Szerencsére mindig van valami sz*r sonyericsson vagy hasonló darab amit oda tudok adni.

    Ma is betalált haverom apja (akinél húsvétkor úgy bepálinkáztunk, hogy a fél napra nem emlékszem, szóval nem bunkózok vele). Pár napra kéne neki valami, mert szervizbe megy az N8. Benne még úgy bízok is, szóval majdnem megkapta a hibátlan N73 ME-t, de aztán eszembe jutott a Nokia 5000 amit nem rég szereztem. Bár lehet rátukmálok egy Se W395-öt. Azt akár földhöz is vághatja ha már nem kell neki :D

    Üdv

Új hozzászólás Aktív témák