Új hozzászólás Aktív témák

  • szuladam

    aktív tag

    Csak szeretném ha minden friss Revolut user tisztában lenne azzal, hogy a Revolut NEM egy BANK!! Hanem banking szolgáltatást nyújtó pénzügyi cég. Ezért mindig lesznek olyan helyzetek, ahol nem fogadják el a rev kártyát! :Y

    Mely adódhat a rev cég milyenségétől (mondom még egyszer hogy nem bankról van szó) és a rá vonatkozó jogszabályoktól, a kártyája típusától (prepaid) és adódhat a másik fél jogi/szerződésbeli/saját stb. álláspontjától. (Meg persze ott van, hogy szarakodik a teljes fizető rendszer, mivel mostanság sok fejlesztés megy végbe az új fizetési rendszerben, meg mindenféle ellenőrző ilyen,olyan secure intézkedéseket vezetnek be.)
    A legtöbb helyen leírják/elmondják vagy az új tagok először rendesen utána néznek, hogy nem ajánlott soha 100%-ban erre támaszkodni a fentiek miatt. Bárhol ahol használni szeretnéd fizetésre, állíthatják be úgy a felületet, hogy csakis kizárólag bank kártyát fogadnak el.

    Szóval ezzel arra akartam felhívni a figyelmet, hogy nem kell kiakadni, egyből szidni, köpködni, háborogni ha valami nem megy, vagy valahol nem tudsz a Revoluttal fizetni, hanem tisztába kell lenni a Revolut milyenségével és korlátaival.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák