Új hozzászólás Aktív témák

  • PROTRON

    addikt

    válasz Dictator^ #1180 üzenetére

    Általában az ilyen üzletekben ki van adva hogy szándékosan elhallgassák a felhasználóknak legjobb csomagokat. Tudják hogy létezik, csak "csendben maradnak" felsőbb utasításra.
    Anno mindenkit 5 ezerért akartak lehúzni, ha a régi sim kártyádat be akartad cserélni nano simre, holott tele volt az internet és a telefonos ügyfélszolgálatuk is azzal hogy ingyen cserélik.
    3x kellett bemenni hogy olyan ügyintézőhöz kerülj akivel nem kellett ordítozni a felhasználói jogaidért. :D

    Amúgy most rémlik valami, hogy lehet a klasszikus dominó csomagot szándékosan kiszervezték a telekom üzeltekből, ott nem tudsz igényelni, de weblapon házhozszállítással vagy mediamarktban polcról leakasztva igen. Amit illett volna elmondani az ügyintézőnek.

    "Feltöltési limit miatt Domino előfizetésed egyenlegét maximum 50 000 Ft értékben töltheted fel 30 naponta."
    Ilyet valóban találtam a neten, de ez arra vonatkozik hogy mi a maximális összeg, amit 1 hónapban feltölthetsz. :D :D :D

    Még azzal is keverhette, hogy ha kifejezetten a mobilnet opciókra kérdeztél, szal lehet sima félreértés is köztetek. Elvileg az ilyen domino csomagokat szerződés szerint telefonálásra szánják, tehát nem illik belerakni riasztóba-kamerába, de hát a nem illiket ki fogja ellenőrizni? :D

    De most rákerestem:
    "Maraton 1 GB:
    Belföldön és az EU-ban1.
    A sikeres aktiválástól időkorlát nélkül addig érvényes, amíg el nem fogy az 1 GB vagy ameddig tart a SIM-kártya rendelkezésre állási ideje."

    Sőt vissza is vonnám a fentebb írtakat, mert ezen a honlapon azt írják hogy Telekom üzletben is tudsz vásárolni Domino FIX csomagot. [link]
    Szóval akkor már csak a mobil net miatt beszéltetek el egymás mellett.

    A feltöltésre vonatkozólag:
    "
    A benne foglalt perc/adat mennyiség felhasználhatósága minden feltöltéskor meghosszabbodik a feltöltött összeg által biztosított rendelkezésre állási idő végéig. Például, ha 180 napos rendelkezésre állási idejű SIM-et vásárolsz, de később olyan összeggel töltöd fel az egyenleged, amely 366 napos rendelkezésre állási időt biztosít, akkor a megmaradt perc/adatforgalom felhasználhatósága is az újabb feltöltéstől számított 366 napig tart.
    "

    Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Új hozzászólás Aktív témák