Új hozzászólás Aktív témák

  • ACE-

    addikt

    válasz Headless #3023 üzenetére

    Ezt annyival egészíteném ki, hogy teljes takarításnál valóban újrakezdi a térképet, de ha pl. zóna takarítást csinálsz már meglévő térképnél, akkor is folyamatosan szkenneli a területet, tehát ha korábban ki volt nyitva egy ajtó, akkor azt ilyenkor újra szkenneli, és ha a takarításkor nincs, akkor nem kerüli ki. Én csináltam olyat hogy GO móddal odaküldtem valamihez, és látszólag sima volt az út a célhelyhez, de közben nyitva volt az ajtó. Neki sem ment, érzékelte hogy ott van és simán kikerülte :) Nekem tetszik hogy ilyen okos. Bár azt nem gondoltam hogy mindig új térképet csinál, azt gondoltam hogy egy rövid szkennelés után meghatározza, hogy a lakás melyik részén van, elindul és az irányt is betájolja. Szerintem simán megoldható lenne bár én nem vagyok programozó.
    Én is úgy használom a zóna takarítást hogy a bejárati ajtón a gyerek kibújik a homokozós cipőjéből, vagy épp a konyhában van sok morzsa, de a teljes takarítás felesleges.
    A szőnyeget én is érzékeltem, hogy nem túl üzembiztos, de az megoldható ahogy korábban is mondták, hogy a zóna takarítással ráengedem. Ha folyamatosan a szőnyegen van akkor általában jól működik a szőnyeg üzemmód.
    Egyébként engem megnyugtat, hogy a régebbi LG-mben is volt hasonló funkció, és azon ugyanilyen bizonytalanul működött.

    Revolut (7000 Ft azonnali) Curve (5font)

Új hozzászólás Aktív témák