Új hozzászólás Aktív témák

  • saphancs

    aktív tag

    Sziasztok!

    A következő problémában kérném a segítségetek. Előre jelezném, hogy nem igazán kenem vágom a témát, szóval lehet, hogy még a gondom se tudom leírni normálisan.
    Adott egy Zyxel p660 hn t3a inviteles modem/router (csak net, tehát nincs rajt Iptv ilyesmi). Sajnos a cucc, elég gyenge, egyszerre csak egy eszköz képes rá csatlakozni wifin. Ezt javítandó szeretnék bekötni egy tp-link routert (WR740-N). A zyxelbe két madzag megy, egy piros, ami a DSL-be van bedugva és egy sárga, ami a hm asszem lanba, a másik vége meg az asztali gépbe. Na most én azt tippletem, hogy a sárga madzagnak kéne mennie a tplink wan portjába, és egy plusz madzaggal összekötöm a zyxelt meg a tplinket a lanon. Zyxelt át lehet tenni bridget módba, így ppopen tudnék csatlakozni a tplinken keresztül.

    Na ez így nem működik, és mivel még a madzagotás helyeségében sem vagyok biztos, sőt a bridget mód beállításában sem, ezért nagyon nagyon hálás lennék, ha valaki el tudná magyarázni nekem, olyan láma módon, hogy én is megértsem. Előre is köszi!

    (((LG Optimus Black) Samsung Galaxy S2)) Sony Xperia M2))) Iphone 6S; IPad Air2; Iwatch

Új hozzászólás Aktív témák