Új hozzászólás Aktív témák

  • mikk2000

    őstag

    válasz maxima #31016 üzenetére

    Hát figyelj, nekem pár év alatt pár telefonom volt feléjük amikor szarakodott a hálózatuk, és akkor elkezdték mondani hogy vezérlőpult anyámtyúkja mondom most álljunk meg mert az előbb néztem meg, és linux alatt is szar, szóval felejtsük el hogy OS, hogy nálam van a hiba, router meg nincs (akkor nem volt). Volt úgy hogy hívom őket, mondom szar, azt mondják okés, újraindítjuk az eszközt. Utána jó lett. Legközelebb mikor nem volt jó hívom őket, és akkor jött az azóta bevált idióta mondókájuk: náluk tökéletes. Mondom kenjék a hajukra ha "náluk jó", akkor indítsák újra az eszközt. Olyat nem lehet... Elmentek ti a... de érdekes hogy miután hívtam őket, egy idő múlva csak jó lett...

    Egyik ismerősnél este 7 körül pontban megszakadt a net mindig, mióta átdugták egy másik aljzatba. Szerencsétlen hívta őket többször is, én is, de ezt mondták csak munkaidőben tudnak kimenni, és kb 2000ft ha nekik jó. Mondom ha adott időben romlik el akkor akkor jöjjenek amikor menetrend szerint rossz!!! Nem, ők csak munkaidőben... Elmentek ti a jó...Ez szolgáltatás???

    Frekventált helyen lakás, kérdezem a digit elérhető-e ott az internet. Azt mondja nem, mert műemlék az épület, és nem lehet fúrni. Oké. Az UPC-nél érdekes mód az épület nem volt műemlék, és volt internet és TV hozzáférés is!

    Akkor ahogy a topikban is olvasom, rendszeres a megszakadás, belassulás.. szóval ne ragozzam ezt egy router topikban, ettől függetlenül persze nálad lehet jó.

Új hozzászólás Aktív témák