Új hozzászólás Aktív témák

  • AthlonXP

    őstag

    válasz Apophis #2356 üzenetére

    Ez érdekes, nálam nem csinált ilyesmiket. Mindegy, hogy melyik anomáliába megyek bele, nem fagy ki. Ezt először az X18-as labor végén próbáltam ki, mikor a törpével kellett küzdenem. Sikeresen belesétáltam a saját csapdámba, mikor menekültem a törpe elöl. :DDD Egy "gravit" dobtam le és mikor az elkapott ott repkedtem, mint megannyi falevél a szélben. Aztán csak úgy bírtam szabadúlni, hogy magam alá lőttem egy gránátot és a robbanás erelye kidobott az anomáliából. :)
    Amúgy hogy lehet távolabbra letenni az artifact-okat, mert nekem csak magam elé sikerűlt mindíg, így nem igazán tudom kihasználni őket. Mert ugye ilyenkor teljesen oda kéne menni az ellenhez, de akkor meg már akár le is lőhetem őket, mert mire lerakja az anomáliát, addigra szétszednének.

    Amúgy tényleg változott a sugárzásmérő hangja, meg is lepődtem, mikor először hallottam. Ami még nagyon tetszett az az, hogy ha figyeltétek a tábortűznél ülő stalkereket mikor gitároznak, akkor észre lehet venni, hogy kicserélték a zenét is. Szerintem tök jő lett, énekelnek is benne, azóta állandóan azt hallgatom. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák