Új hozzászólás Aktív témák

  • wolfman

    veterán

    válasz M.Andrea #3793 üzenetére

    Neeem! Azért ennyire ostoba nem vagyok a telefonhoz. Értek én a mobil eszközökhöz (még mobil átjátszó tornyot is programoztam már 3G-re kis segítséggel), csak én az Omniához konkrétan nem értek, ti meg igen, és ugye profiktól kell kérdezni!. ;)

    Amúgy városkámban egyetlen egy helyen lehet beszerezni boltból, Pannon. Bementem kértem a pultos kislányt, hogy had nézzem meg a Samsung Omniájukat, erre a kirakatból ideadja a műanyag reklámfont! :D Mondom az eredetit, ha lehet. Hatalmas "jaaaaaaaaa" közepette ideadta, majd elindítani nem tudták. Én nagyon hozzá nem nyúltam, mondván ha szar lesz ne engem vegyenek elő. Szerencsére angol tudásommal és műkörömügyességükkel(pannon kártyát is be kellett állítani) sikerült.

    Azért nem akarom boltból megvenni, mert én egy csóró rokker vagyok aki sokat akar! :) Találtam egy embört aki megbízhatónak tűnik(vissza is hívott), 75.000ért adja. Kicsit persze kétes a dolog mint minden nem személyes vásárlás, de ha abból indulok ki hogy a jelenlegi gépem fullosan netről lett összerendelve emberektől és semminek semmi baja(lekopogom), akkor ennek se lesz!

    [ Szerkesztve ]

    „Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei

Új hozzászólás Aktív témák