Új hozzászólás Aktív témák

  • atoszmester

    tag

    Sziasztok,

    TV vásárlás előtt állok. 40"-os méretben gondolkodok, nagyobb nem kell a hely miatt. Samsung márkához ragaszkodnék. Mivel folyamatosan olvasom a fórumot, főleg az itteni ajánlások miatt már vásároltam egy J6200-ast és egy H6400-est (egyiket sem magamnak), amivel maximálisan elégedettek a tulajok. Most magamnak kéne és szomorúan látom, hogy "népszerű" oldalakon elfogytak ezek a készülékek, már csak kisebb, számomra ismeretlen helyeken lehet kapni, persze lehet hogy már ott sincsen raktáron.

    Azt szeretném kérdezni a fórumlakóktól, hogy ezeken kívül mit ajánlotok? Tudom nehéz kérdés, mert szinte mindenki csak ezt a 2 típust írta, de ha lennének, akkor most nem írnék. :)

    Az 5-ös szériát kizárnám, a valós 100Hz fontos lenne, a PQI 400-as érték nem igazán szimpatikus.
    Az ívelt kijelzős se jöhet szóba.

    Jelen pillanatban az UE40KU6000-es készülékkel szemezek. Igazából nincs szükségem az UHD-re, bőven elég lenne a FHD. Olvastam az összefoglalót, hogy 7-es széria alatt nem ajánlott az UHD, de ahogy az előbb is írtam, arra nincs szükségem, Full HD-n legyen jó a kép, a többi nem számít. A csatlakozók és azok számai is rendben vannak ennél a típusnál. Ha jól láttam, akkor itt a PQI 1500, ami remélem már tuti valós 100 Hz-es.

    Minden ötletet, hozzászólást szívesen veszek, remélem hogy tudtok segíteni!

    Köszönettel:
    Atosz

Új hozzászólás Aktív témák