Új hozzászólás Aktív témák

  • Treff

    aktív tag

    Tv vásárlók figyelem!!!!

    Egy fontos tapasztalatot osztanék meg azokkal, akik leginkább csak tvzésre, esetleg néha dvdzésre használnák az új készüléküket. Erre tegnap tettem szert az egyik Szakértős üzletben az ottani, foglalkozását tekintve samsungos, gyakorlatilag semlegesen hozzáálló srác segítségével, ahol is egymás mellett volt kiállítva a 40KU6000, 40K5500, 40J5100 és 4xKU6400 modell, melyek mindegyikén az M4 HD ment és kosármeccs zajlott: az UHD modellek olyan szinten mosták el a részleteket, hogy teljesen ledöbbentünk mind a ketten!!! A laminált padlózat egy összefolyt paca volt, a nyilatkozó kosarasok szakálla és haja egybeálló homályoskás csomó volt, míg a FULL HD-s tvken tökéletesen látszott minden egyes szőrszál, haj, ránc és pályarészlet!

    Írták már páran, hogy az SD és mezei digitális tv adáshoz nem a legjobb az UHD (legalább is ezek közül), de hogy ennyire fosok legyenek, hát az egészen elképesztő. Ez pedig ráadásul még HD adás is volt!!! Direkt elkértem egy távirányítót is, és megnéztük, hogy azonosan vannak-e (félre)beállítva és ige. Kiemelt képmód, auto-k.
    A KU6400-ban óóóóriásit csalódtam, mert az volt a titkos reményem, favoritom, még úgy is, hogy nagyon túlárazott. :(

    Kiváncsi lennek, hogy egy 40J6200 és egy 40J6240 hogyan muzsikálna ezek mellett.

    Szóval vásárlás előtt tessenek a kiszemelt modelleket átrakatni tv adásra, lehetőleg sport csatornára, hogy kiderüljenek a turpisságok!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák