Új hozzászólás Aktív témák

  • hozelujiz

    tag

    válasz dethroner #112403 üzenetére

    Igazából meg vagyok elégedve a H6400-al, de pár éven belül biztos cserélném valami 4K-ra. Most viszont úgy néz ki el tudom adni egyik cimborámnak és így, hogy még van rá garancia talán értelmes áron, viszonylag kis macerával, mint 1-2 év múlva mondjuk 80-90k-ért árulgatva, ki tudja meddig...
    Aztán, ha cserélem egyértelműen UHD, lassan lesz talán tartalom is jobban, aztán bízok benne, hogy a mostani vásárlás kielégíti mondjuk 5 évig az igényeimet. Viszont 400-nál többet nem szeretnék rászánni, de a 65" és 4K mindenképp feltétel. A HDR-t meg nem ismerem milyen pluszt ad, azért is kérdeztem.
    Ez a "rosszabb mozgásmegjelenítésre képes" jelen esetben konkrétan mit takar? Ha Media Playerrel használom bármelyik általam felsorolt TV-t, akkor egy lehető legjobb minőségű 4K-s film képe nem lesz olyan folyamatos, mint akár most egy FHD-jé? (Bocs, ha hülységet kérdeztem).
    Ebben az árkategóriában mik a fő pozitív szempontok, ami kiderül egy TV adatlapjából?

    @PuMbA :
    OK, ha LG-t kizárom (azt megkérdezhetem, miért?), már csak SONY, PANA, SAMU marad. A felsoroltak között lehet tenni bármi konkrét különbséget, ami mérvadó?
    Az IPS panel-t ki tudom deríteni honlap spec-ból vagy fórum? Ez a képernyő kopogtatás hogy működik, mit kell tapasztaljak? Nem fognak meglincselni az eladók, ha ilyet csinálok? :B

    Köszi a válaszokat, ismét!

Új hozzászólás Aktív témák