Új hozzászólás Aktív témák

  • rasotamas

    veterán

    Sziasztok!
    Régebben voltak igényeim :D Ki is néztem a 635-ös sláger LG-t, de a piacról eltűnt, az igényem pedig lejjebb adtam.
    Vettem egy Samsung 49M5502-est. A menüjét még szokni kell, a képminőség szerintem rosszabb mint a régi fénycsöves LG 42LF2510 tévénken, de elég olcsó volt, 133 Mediában. Mintha azt olvastam volna, hogy VA paneles (vagy lehet, hogy más méretben az?), de ennek sok jelét nem látom. Villan ütésre, de ahhoz elég nagyot kell ütni, és csak pár négyzetcentin. A régi LG koppintásra tenyérnyi felületen villant. A kontraszt sem hiszem hogy valami bivaly, de sajnos a neten nem találtam konkrét számadatot.
    Alkalmazásokat telepíteni szerintem egy igen szűkös listából lehet, kb androidos mennyiségre számítottam.
    Vettem rá plusz 3 év garit kb 12 ezerért, így 5 év van rá összesen, ennyiért ha kibír 5 évet boldog leszek. Ha nem, és gariban kicserélik a végefele még boldogabb :)
    Egy kis gyösz smarttávirányító van hozzá, se számok, se input gomb, se CH list, nehéz lesz megszokni de androidra van app és akkor vannak ezek a gombok wifin keresztül. Amit még megszoktam a régi LG-n, hogy le lehet "vakítani" a tv-t és akkor csak hang van, zenehallgatáshoz, huncutkodáshoz, elalvásidőzítéssel elalváshoz. Ez rettenetesen hiányozni fog :(
    Lenne pár kérdésem:
    -VA vagy IPS akkor?
    -Service menübe hogyan kell bemenni? Vannak aktiválható funkciók? Üzemidőt meg tudom nézni? Szoftverváltozások mik voltak? Kerültek be/ki funkciók frissítéssel?
    - Hogyan lehet a legf*szábbra belőni a képminőséget? Pc-ről HDMI-n szürke a színtelítettség, nem értem miért, csak normál meg kiemelt mód van ilyenkor.

    https://tinyurl.com/rasoapro

Új hozzászólás Aktív témák