Új hozzászólás Aktív témák

  • general

    addikt

    válasz NÓPARA #120043 üzenetére

    igen, még csak pár napja van meg, elsősorban a méretet kell szoknom. :) korábban már írtam pár dolgot, azokat mind tartom.
    egyedül a betekintési szög zavaró, de az minden VA paneles kijelzőnél így van. ha beülsz elé, és elindítasz egy minőségi műsort (film, normális youtube anyag), leesik az állad. a hdr opció irtó sokat tesz hozzá ezeknél az anyagoknál, gyönyörű képe van. sötétben, fekete képernyőn néztem a bevilágítást, abszolút minimális, igazán szép kivitelezés, remélem így is marad.

    nagyon megnéznék egy oledet is ilyen körülmények között, hogy vajon milyen különbség van, de sajnos ez nem opció, nem tudom megcsinálni. még ha vinnék is pendrive-ot pl MM-ba, a körülmények messze nem ugyanazok.

    semmilyen negatívumot nem tudok mondani egyelőre (a fent említetten kívül), beszarás képe van. laptopra kötve, PC módban tudom igazán összehasonlítani ezt, mert az asztali monitorom (ami szintén nem egy gayi darab) elbújhat mellette...
    talán annyi, hogy a Samsung médialejátszója nem tökéletes, külső feliratokkal van baja. viszont mindent lejátszott eddig, zéró hibával vagy akadással. (nem hálózatról, azt nem tudom, hogyan csináljam meg, Mac-et használok)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák