Új hozzászólás Aktív témák

  • Howkeddlee

    senior tag

    Sziasztok!

    Szeretném kérni a segítségeteket. Alig 1 hónapja lecseréltem az öregecske 10éves Panasonic 37" plazmámat egy 4K.s Samsung UE50MU6102-re. Nem tudom hogy jó választás volt-e ez a típus, de ezt kínálta számomra megfizethető lehetőséggel a UPC.

    A kicsikével valamiért nehezen megy a "barátkozásunk"...
    Szokatlan volt elsőre az a "gyári" beállítása a tv-nek, amitől minden film úgy néz ki mintha egy brazil szappanoperát néznék,azaz hogy olyan érzetem van mintha egy stúdióba ott előttem forgatnák a filmet. Ez nagyon zavart, és sikerült átállítanom kicsit "filmes érzetűvé" a tv adásokban játszott filmeket. (bocs, de kicsit nehéz a megfogalmazása,biztos egy sokat látottnak ez a jelenség azért többet mond.)
    Viszont az nem tudom hogy normális dolog-e (szerintem nem) hogy teljesen random módon néha 5-10percenként "megakad" a tv adás, és akkor a hang is elhallgat egy pillanatra. Egyenlőre csak tv adásokat nézek rajta, még más filmet pl. Usb-n nem néztem vagy pc-vel összekötés sem történt még meg, mert mint már írtam is, még a barátkozási folyamatban tartunk... (wifi.s összekötődés az már megvolt.) Szóval szerintetek ez az akadozás normális dolog?
    Köszönöm előre is a segítségeteket.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák