Új hozzászólás Aktív témák

  • #16585216

    törölt tag

    Sziasztok!

    A segítségeteket szeretném kérni, egy frissen vásárolt 43" NU7122 4K Sík Smart UHD TV-nél tapasztalt problémákkal kapcsolatosan.
    1.Ha UHD HDR filmet szeretnék nézni, akkor nézhetetlenül sötét a kép annak ellenére, hogy a háttérvilágítás és a fényerő maximumon van, valamint az összes ECO és fényerőt és háttérvilágítást automatikusan szabályozó szolgálatatást kikapcsoltam.
    2. Ha aktív az Auto Motion Plus szolgáltatás fura szemcséződés jelenik meg a mozgó tárgyak és emberek körül, ami kikapcsolás után megszűnik, de akkor ennek a funkciónak sok értelme nincs.
    3. Elképesztően lassú a menü, amivel még nem lenne baj, ha nem fagyna le, vagy várakoztatna hosszú percekig a "A Smart Hub frissítése folyamatban." üzenettel.

    Próbáltam a firmware-t is frissíteni (legújabb van rajta), de nem oldotta meg a problémákat. A mediamarktban ahol vettem azt mondtak a fényerő problémára, hogy mivel ez egy "belépő szintű" tv, ez ennyit tud.
    Kérem, ha valaki érdemben tud segíteni, (pl.: kalibráció vagy olyan beállítás amire eddig nem gondoltam) vagy hasonló problémái vannak ezzel a típusú TV-vel az írjon! Köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák