Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    Köszi szépen mindenkinek a visszajelzéseket, tanácsokat és egyéb megjegyzéseket. :R

    Most még arra lennék kíváncsi, hogy ha sikerülne eladni a monitoromat és lenne plusz pénzem, akkor 400K környékén mi lenne a jobb megoldás? Vegyek egy kategóriával magasabb tavalyi modellt (QE55Q7FN), vagy már akkor inkább érdemesebb az ideit választani (QE55Q60R)?

    Most egy ideig a TV-t fogom monitorként is használni, tehát valamilyen szinten jó lenne, ha lehetne rajta játszani is. Azért is kell többek között QLED, ahogy látom, ezekben már van FreeSync, ha szerencsém van, az nVidia driverben be lehet majd kapcsolni, de ha nem, akkor sem dől össze a világ, eddig is megvoltam nélküle. Ha esetleg kijön egy jobb játék, akkor pár hétig el leszek vele, de utána megint nagyrészt filmekhez fog kelleni.

    Tudom, hogy 4K-ban játszani még egy GTX 1080Ti-vel sem lehet kompromisszumok nélkül, de nem zavar túlzottan, ha vissza kell venni a grafikából, annyira már egy játék sem fog érdekelni - kivéve talán a Cyberpunk 2077 -, de mire az megjön, úgyis VGA csere lesz. :DDD

    Szóval szerintetek mi legyen? Maradjon a QE55Q6FN, mellette az a 100K jó lesz másra (de nem szünetmentes tápra), vagy akkor már, ha úgyis 10 évre veszek TV-t, legyen kövér az a lúd és érdemes megvenni az idei modellt? Köszi előre is. :)

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák