Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz kokokka #133401 üzenetére

    Az mit jelent, hogy "ezt érdemes használni"?

    Megmondom én neked...de úgy is tudod a választ. :)
    Az, hogy egy nagy faszság az egész, bullshit, aki akarja nézze a szürke vonalakat tesztábrákon, meg fakó film módban, de itt ne hangoztassátok már, hogy akinek nem így van beállítva, az csak is valami agyvelőgyulladásos faszkaplap lehet!
    Nem tudom, miért nem látok egy tévét sem áruházakban, ahol így vannak kirakva? Jah, de mégis... mert a kutya nem venné meg semelyiket.
    Szóval, én elfogadom, hogy több millás tévén egy fakó valamit kellene bámulnom, mert a hozzáértők (szarkazmus) szerint az a frankó, de ne legyen itt alap, mert mindenki úgy lövi a tévéjét, ahogyan neki a legjobban tetszik.
    Letojom, hogy mit képzelt el a rendező, filmgyártó, hogy a csaj mellének milyen színekben kell pompáznia, ha egy zöldes életlen fakó okádéként jelenik meg fim módban, hát tuti nem úgy lesz beállítva, tehát amit alapból kihány a tévé, mikor arra állítom és azt is letojom, de azt legfőképp, hogy a seggfej rtings-nél milyen kalibrálási baromságokat hánynak ki a sztrádára, nálam már leírták magukat, de nagyon régen.

    Szóval csatlakozom a sok többi emberhez, aki majd eldönti, hogy fogja beállítani a tévéjét.
    Azt sem hiszem el, hogy ennek mindig elő kell kerülnie, hogy mi a jó beállítás.
    Ha neked az jó, használd úgy, én és még jó sokan mások meg használom/használjuk úgy, ahogy a legjobban tetszik.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák