Új hozzászólás Aktív témák

  • silver87

    tag

    Ezzel az a baj, hogy a csilivili poster, metaadat és a felirat kezelést már 10 éve Andorid Box Kodin tökéletesen használom is. A gond az, hogy 2019-ben elértünk a 4k hdr korszakába amit a kodi a jelenlegi boxxal nem nagyon tud kezelni, hogy az szép is legyen. Valamint a kodi kezelőfelülete kezd elmaradni a mai még csilivilibb még kezelhetőbb felületekhez képest (Emby, infuse, plex).

    Szóval az, hogy egy PC-t kössek a TV-re és és VLC-ben vagy MPC-ben egérrel indítsam a filmet amihez kézzel lehúzok egy feliratot átnevezem és mellérakom az minden csak se nem felhasználóbarát, se nem kényelmes. Akkor inkább költök egy Apple TV 4K-ra + Infuse ami FTP-n lejátsza a fájlokat és letölt feliratot, vagy egy firetv vagy shield és PLEX, de a PLEX meg nem allkalmas jelen körülmények között a 4K HDR és a hangformátumok megfelelő kezelésére vagy átvitelére folyamatos buffer nélkül.

    Nem hinném, hogy ördögtől való lenne és kivitelezhetetlen a felhasználóbarát, designos UI amit könnyen lehet kezelni, feliratot letölt és még szépen is játsza le a filmet. A Kodi jó lenne ha nem lenne csunya a képe, de az lehet hogy a box miatt van és egy jobb vas kéne alá.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák