Új hozzászólás Aktív témák

  • Palace701

    csendes tag

    Érdekes , nekem simán ment áruházba a rendelés (Pólus ) . 15 perc múlva már mentem érte.
    A visszajelzés 5 percen belül érkezett , amire beértem már előre volt készítve . Igaz ez még októberben és nem a karácsonyi időszakban .

    Az ajánlat szerint kaptam fél év plusz garanciát , ami a gyárival azonos .

    De megkérdeztem mennyi lenne a plusz . Többféle van , van a sima ami olyan mint a gyári garancia , van bővített , tehát ha összetörik vagy villám csap bele...😀

    A plusz garancia díját az összeg alapján számolják ki , nekem plusz egy évre az alap garancia 7500ft lett volna. A tiedre olyan 7000ft-ra tippelem.
    A bővített garancia árát nem tudom.
    Hát az utolsó résszel én is szívtam, ugyanis csak két nappal a vásárlás után vettem észre , hogy az ajánlat része a plusz fél év garancia . Benne volt a reklámújság elején . De nem adtak semmit a vásárlásnál semmit . Visszamentem két nappal később , fogalmuk nem volt arról , hogy van ilyen akció . Elkezdtek telefonálni , áruházvezető mondta nekik , hogy igazam van , de be kell mutatni hozzá a készüléket . Mondom ne szórakozzanak , már a falon , nem tudom csak úgy leszerelni. Ment a tanácskozás , aztán az a javaslat született , hogy két nappal később kijön valaki és megnézi a falon , hogy rendben van-e és ha igen akkor megkapom a plusz félévet.
    Beleegyzetem, aztán két nap múlva hív az aruházvezető , hogy nem jön ki senki , fáradjak be és kitöltik a plusz garanciát 😀.

Új hozzászólás Aktív témák