Új hozzászólás Aktív témák

  • attilla84

    tag

    Üdv! 10 éve, 2011 októberében írtam ebbe a topikba, akkor vásároltam egy UE40D6500-as Tv-t. Nagyon jól tette és teszi a dolgát most is. A foci EB-re akarok váltani, de nem adom el vagy dobom ki, a szüleimnek adom. Mostanában olvasgattam a fórumon, van ez a VA és IPS harc, akkoriban ezt nem is tudtam, hogy van. (nem értek mélyebben a tv-k-hez)

    A kérdésem az lenne, hogy a D6500-as az milyen panel volt? Nekem szerencsére nem volt gondom a betekintési szöggel, sem a felhősödéssel és a feketéje is nagyon jó szerintem, sokszor volt, hogy mások megjegyezték, hogy milyen szép mély feketéje van.

    Egyetlen dolog volt ami nagyon zavart akkor, de mára már megszoktam, hogy főleg gyors jeleneteknél beremegett a kép. Leginkább sportot nézek (foci) műholdas antennával. A focinál is van néha, mikor gyorsan hordozzák a kamerát oldal irányba, hogy beremeg/szaggat, vagy a labda néha olyan remegős/elmosódott...tehát ezek voltak és vannak ma is, de megszoktam és nem idegesít már régóta, egyéb viszont kárpótol, amire kell nekem nagyon megfelelő volt.

    Most 140-170 ezer ft-ot költenék tv-re. Van ezek között ajánlott és nagyvonalakban jónak mondható minőségű modell? Olyan, hogy ezek a szaggatások/beremegések, ha nem teljesen is, de minimálisra csökkentek? 90%-ban tv adást nézek rajta, ezen belül is FOCIT. És VA vagy IPS panel legyen?

    Köszönöm előre is a segítséget és az ajánlásokat!

Új hozzászólás Aktív témák