Új hozzászólás Aktív témák

  • Andie

    őstag

    válasz lumpika #15035 üzenetére

    Ejha, akkor nem is egy forrásból jönnek ezek?
    Majd fotózd már le.
    Az az érzésem, hogy az enyém újabb gyártású, vagy csak a doboza új, mert mikor már a fél usa hangos volt a dologtól lecserélték a logót. Másra nem tudok gondolna, mert ugyanazon tipusú tv-t csak nem adják már más-más csomagolásban?
    Hogy mit tudsz csinálni? Jó kérdés. Itt nálunk eleve primitivebb az ügyfélkultúra, mint nyugatabbra, tehát a samygo-s weboldalon javasolt "jogok"hoz képest jó eséllyel itt max a pénzed kapod vissza - ha szerencséd van, és rámenős vagy.
    Egyébként ha van kedved és energiád, inditsd el a folyamatot, de gondolom nem a Saturnnál kell kezdeni, mert ők csak viszonteladók. Eleve a samsung.hu-hoz menj, ird meg jó részletesen, mit teszteltél, mi lett az eredmény, ezzel szemben mit vártál el (hisz eleve ezért választottad az ő tévéjüket, és nem az LG-t, mert FULL HD -ban szeretted volna élvezni a 3D-t, nem fél-felbontásban, mint az LG nyújtja, stb stb).
    Egyébként csomagolástól függetlenül ugyanazon al-tipusú tévéknek ugyanazt kéne tudniuk nem? Tehát az abszurd, hogy a te 6100-asod ezt tudja, az enyém meg amazt... Ilyen értelemben tehát akár én is reklamálhatnék, csak nekem még annyi kapaszkodóm sincs, mint neked (dobozon a logó).
    Kiváncsi volnék a procedúrára, ha nekiveselkedsz!

    Ja, még annyit, hogy valahogy óvatosan ki kéne húzni a samsungból a hivatalos álláspontot, hogy ez a tipus tud-e fullhd 3d-t? De az az érzésem, hogy tudják ők már ott bent, mi a dörgés, és ez nem hozna eredményt - bár ki tudja?

    [ Szerkesztve ]

    Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999

Új hozzászólás Aktív témák