Új hozzászólás Aktív témák

  • pucni

    csendes tag

    válasz sandró60 #20261 üzenetére

    Ha a pixelhibára gondolsz, akkor ezzel nem értek egyet. Vannak nemzetközi szinten elfogadott normák, amiket a gyártók figyelembe vesznek pixelhibára. Számít, hogy hol helyezkedik el a hiba, hány darab van belőle és milyen közel egymáshoz. Ez az LCD-t tartalmazó készülékek használati utasításában is benne szokott lenni. A samsung üzletpolitikája miatt vállalja a 3 napos 0 pixelhiba garanciát monitorra, laptopra. Itt van is jelentősége, mert egy fehér hátterű szövegszerkesztőben zavaró lehet a fekete pont 30 cm távolságból. TV esetén nem olvastam a cseréről. Lehet, hogy létezik, vagy csak bizonyos árkategória felett alkalmazzák.
    Manapság a telefonon keresztül a fényképezőkig, digitális képkeretig szinte minden műszaki ketyerében van LCD. Ha a gyárban a legkisebb hiba miatt selejt lenne, akkor igencsak megnőne a környezetszennyezés és az árukba is beépítenék a veszteséget.
    Kár felfújni a dolgot. Leülsz a foteledbe és nézed a filmet. Ha nem látsz pixelhibát, akkor ne foglalkozz vele.
    A felhősödés ennél nagyobb probléma, mégsem zavar senkit. Szerencsére nekem is csak a stáblistában tűnik fel. A médialejátszó inkompatibilitása bizonyos fájlokkal is nagyobb probléma. Vagy az, hogy a 46B650-es TV nem képes párhuzamosan földi és kábel csatornákat tárolni. Na ez a hiba.
    De a legdurvább mégiscsak az, hogy 2011-ben még mindig csak SD-ben nézzük az adókat, de ez nem a samsung hibája.

Új hozzászólás Aktív témák