Új hozzászólás Aktív témák

  • kovacspityu

    csendes tag

    Sziasztok,
    miután mániásan ragaszkodtam a beépített WiFi-hez és a teljes Internet böngészéshez, megvettem az általatok is javasolt 6500-t(pontosabban a 6570-et). Mindkét dolog hibátlanul működik :C , külső tárolóra felvenni még nem sikerült. Több kérdésben tanácstalan lévén, regisztráltam a terméket és írtam a Samsung supportnak. Nem tudom kit támogatnak, nekem egy hét alatt nem sikerült válaszolniuk :O . Közzéteszem tehát a levelemet, kérem a tisztelt társaságot, hogy ha valaki(k) tud(nak), segítsen(ek). Köszönöm szépen :R .
    Tehát a levél:
    Tisztelt Címzett, két napja vásárolt UE40D6570WS (sajnos ez a termékkód nem szerepel a legördülő listán) készülékemmel kapcsolatban kérem a segítségüket:
    1.Szeretném kinyomtatni magamnak a részletes Használati Útmutatót. Le is töltöttem az Önök oldaláról ezt a gyönyörű, 315 oldalas dokumentumot de ennyi színes tintapatronnal nem bírom...nem lehet hozzáférni egy fekete-fehér verzióhoz?
    2.Az üzletben azt mondta az eladó, hogy ha külső tárolóra(HDD vagy pendrive) akarok felvenni valamilyen műsort akkor vigyázzak mert a TV előtte megformázza az eszközt és a már rajta lévő anyagok törlődnek. Igaz ez? Úgy kell érteni ezt, hogy kell egy külső tároló, amiről le tudok játszani más forrásból rákerült anyagot (képeket, filmet) és egy másik, amire CSAK erről a TV-ről felvett anyag kerülhet? Ugye nem így van?
    3.Van egy vezeték nélküli(infrás) fejhallgatóm aminek az adó részét 2db(R+L) RCA csatlakozóval lehet csatlakoztatni a TV-hez. Az előző készülékemnél ez működött is. Hogyan tudom ennél a készüléknél használni a hallgatót?
    Válaszukat előre is nagyon köszönöm, üdvözlettel
    fp

Új hozzászólás Aktív témák