Új hozzászólás Aktív témák

  • vlevi

    nagyúr

    válasz Flashget #28010 üzenetére

    "sak 2012-es tipusok szerepelnek...nem volt már 2011-es tesztpéldány?"
    Azt nem tudom, de 2010-es tesztpéldány, egy LE40C650 már van. De mintha a UPC topicban lett volna, aki D5000-el próbálta, és működik.
    Ami egyelőre nálam gond:
    - EPG Ékezetek. Ha átállítom más országra, akkor jó, de olyankor meg az óra késik. Tudom, át lehet állítani kézire, de akkor meg az idők nem érnek össze az EPG-vel, szóval ez sem az igazi
    - Van néhány csatorna (Comedy, Sport1, ... ) amit nem talált meg az automata keresés. Még nem nagyon jártam utána, hogy mit kellene tenni, hogy meglegyen.
    - Időnként bekockásodik a gép, és nagyritkán a hang is beszaggat. Nem tudom, jelszint, vagy kábel gond lenne? Majd utánajárok ennek is.

    Viszont van pozitívum is. Van néhány csatorna, amivel bővült, a korábbi nem HD-s médiaboxos digital bronze csomaghoz képest. Pl. Nat. Geo HD. Nem ugyanaz megy rajta, mint a sima Nat Geo-n, így ez tulajdonképpen új csatorna. Ugyanilyen a Discovery és a Discovery HD. Az EPSN Amerikát viszont nem tudom hova tenni. Véletlenül maradt benne, vagy tényleg jár a csomaghoz? Szóval ez is egy új adó.

Új hozzászólás Aktív témák