Új hozzászólás Aktív témák

  • ngyjns

    tag

    Tudom még elég új, de a következő tv után érdeklődnék: UE32ES5500 Most vettük és a következőket tapasztaltam, én és a feleségem sem lát clouding effectet, csak egy kis mértékű bevilágítást a sarkokon, de ez tényleg nem zavaró. Színek nem harsányak, szépek Samsung P2370HD volt tv-ként is használva előtte, megnéztük az LG új modelleket is (túl színes volt minden maxon), de ezt szerintem eltaláltuk. Azonban a következő két problémám van:
    1. Ha levesszük a hangot az adás alatt hangos a zümmögés, tudom a fényerőt 14-ről felvettem 20-ig, ahol már tényleg nem erős, de az már sok (fény+fogyasztás) ezért 16 maradt. Ráadásul amikor csatornát váltunk, hasonló a zajszint mint amikor az új dvd-lejátszó kicsit felpörgeti a dvd-t, inkább süvítés és ez nem 10-11 dB az tuti.
    2. Mindhárom HDMi bemenetre kapcsolva a pc (gts250 HDMi-HDMi csatolás) -t kásás a kép a betűk töredezettek, játékban a képjavítók sem sokat tudnak segíteni 8*AF és 8*AA mellett sem, ha pc 1920-30Hz, vagy hdmi 1920-50Hz mellett használom sem segít semmit. Ráadásul az asztal szélei is lemaradnak, alig látszik az xp start menüje, vagy az ablak x bezárása is lehezen megy e miatt.
    Segítsetek, tapasztalt már ilyet valaki? Nekem tv-nek és monitornak is kellene a Samsung tv.

Új hozzászólás Aktív témák