Új hozzászólás Aktív témák

  • szelidorzo

    aktív tag

    válasz Pocee #32615 üzenetére

    Itt valami más gond lesz.
    A külső táp azért javallott, mert a vinyók áramfelvétele több lehet, mint amennyit a TV USB-n szolgáltatni képes (még a TV-ben is kárt tehet esetlegesen)
    A notesz gépekbe való 2,5-ös vinyók amelyek 5400-on pörögnek áramfelvételileg a határon mozognak, azoknak jó részét gond nélkül megeszi a TV (de itt is számít még ugyanazon típus esetén is az alkatrészek szórása miatti eltérés)
    A 3,5-ös 7200-on pörgő lemezekkel már szinte biztos, hogy nem bír a TV USB-je önállóan, mert azok már inkább750mA áramfelvétel felett dolgoznak, közelebb az 1 Amperhez.
    1 USB, pedig 500mA-es szabványú.

    Esetedben inkább valaki rosszul konvertálta a filmet. Azt mondod látod a két fél-képet, csak hiába állítod a távirányítón át 3D megjelenítésre a készüléket kiválasztva, hogy egymás alatt van a két fél-kép, vagy egymás mellet, az továbbra is csak a két félképet mutatja, mintha sima képet néznél.
    Ha egyéb forrásról (mondjuk ugyanezt a filmet rátehetnéd egy pendrive-ra próbaképp) lejátsza a készülék rendesen, akkor vinyó gond (meglepne), ha a hiba továbbra is fennáll, akkor szarul rippelték. Ha semmilyen rippelt 3D filmet nem tudsz lejátszani megfelelő beállításokkal, akkor készülék-vagy szoftvare hiba is lehet.

    kérdezni nem szégyen, nem tanulni inkább www.nokia6230.uw.hu

Új hozzászólás Aktív témák