Új hozzászólás Aktív témák

  • jefte

    csendes tag

    Hello,
    Most vettem egy samsung ue40es7000 csoda tv-t. 2magos, hang és gesztus vezérlésű, később tovább fejleszthető az evolution kittel. A véleményeim megoszlanak róla, személy szerint a 3d-je sokkal jobban tetszik és sokkal intenzívebb mint például a passzív 3d LG.Engem a képe nagyon meggyőzött. Viszont ahhoz képest hogy 2 magos proci van benne, nem mindig van a helyzet magaslatán sebességben.

    A problémák:

    1. Apple billentyűzetet szeretnék rá csatlakoztatni (természetesen bluetoothosat), már meg is találja, de utána a párosítás már nem jön össze. Akárhogy próbálkozom. Próbálkozott már valaki ilyennel? Vagy csak a gyári samsungot kell megvenni a parasztnak hogy jó legyen?

    2. Kurva jó dolog ez az allshare benne, viszont a samsung oldalán csak windows szoftverek vannak. Felhívom a Samsung magyarország zrt. hogy mizu, azt mondja nem támogatja a mac-et. Nem hittem el a kedves kolleginának, és keresgéltem a neten. Megtaláltam a serviio nevű alkalmazást. Viszont ezzel vannak bajaim. A streammelésnél a feliratokat sehogy nem tudom átvinni, csak ha usb pendrive-ra ráhúzom és úgy dugóm a tv-re. A felirat neve megegyezik a film feliratával, tehát nem itt csúsztam el. És az utóbbi módszerrel hibátlanul működik.

    3. Ugyan csak a seviio-ban néztem. Hogy akartam élőben streamelni pl az eurosport2-t vagy az animal planetet. De sehogy nem vitte át a tvre. Csak az RSS-es VH1-t hozta át.

    Esetleg tudtok már progit a serviion kívül ami megy mac-el? És nincs havi korlátozása.

    4. Nézek egy filmet 3D-ben feliratosan és 2szer láttom a felitatot a kép jobb és bal oldalán.

    5. Ez pedig nem probléma, hanem inkább kérdés. Hogy van egy divx párosítási lehetőség. Az pontosan mire jó és hogy kell párosítani?

    Ha bárki próbálkozott már ilyenekkel, vagy tud segíteni, azt megköszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák