Új hozzászólás Aktív témák

  • papus1201

    csendes tag

    Sziasztok!
    A napokban vásároltam egy 46ES6800-ast, és szeretném a segítségeteket kérni 5.1 beállítással kapcsolatban. Az LG HT503-at használok 5.1-es házimoziként, plusz van még egy PS3 is a rendszerben. A problémám, hogy a TV-n keresztül nem tudok kilőni sehogy sem 5.1-es jelet, mert csak 2.1-ben veszi a házimozi Optikai kimeneten keresztül kötöm össze a két készüléket, s mégsem megy át sem usb-n filmet lejátszva, sem laptopról hdmin keresztül átjátszva a dts-t de pl, úgy sem megy hogy ha PS3-ról küldöm neki a hangot hdmi-n. Úgy viszont megy az 5.1, hogy ps3-ról küldöm optikain direktben az LG házimozira (ez azt bizonyítja, hogy a kábel és a házimozi nem hibás )
    Mi lehet tehát a problémám? Elkerülte a figyelmem valamilyen beállítás a TV-n? Vagy ez természetes hogy rajta keresztül nem megy át az 5.1? Be kellene rajta regisztrálnom divx-et netán?
    Köszönöm előre is a segítséget!

    na nekem ugyanez a problémám,csak nekem a tv adásakor csakegy hangszórón szól pedig optikaival van összedugva a beltérim meg az erősítőm,az HBO HD-nál engedi a DD hangot akkor nem szürke,ott már megjavult a helyzet,leadja 5.1.-ben.

    Nem lehet ezt automatára váltani,hogy ne kelljen mindig a hangot átállítani.

    Vagy Samsungoknál ez hogyan működik?

Új hozzászólás Aktív témák