Új hozzászólás Aktív témák

  • tamas777

    csendes tag

    Üdv.

    Van pár hete egy 37"-os Samsung C650-es Tv-m. Gondoltam én is megosztom a tapasztalataim.

    Igazából ha nem olvasom el ezt a fórumot (és utána mást is), akkor lehet nyugodtan alszom és soha nem jövök rá hogy zúg a hátsó panelje. :-) Így most rendkívül örülük az új infonak. :-) Egyébként tényleg zúg, ha leveszek a háttérvilágításból 1 pontot, de ez inkább csak mögé hajolva hallatszik, szemből 2-3 méterről csak síri csendben és fülelve, tévézés közben pedig egyáltalán nem. Ettől függetlenül felhívtam a Samsung ügyfélszolgálatot és rákérdeztem mi ebben az álláspontjuk, azt mondták ismerik a problémát ennél a típusnál, nem befolyásolja a tévé működését, és sajnos nem is javítható. Ha tudom előre, akkor azért nem ezt a típust vettem volna, de nem is igazán a zúgás zavar (azt nem igazán hallani), hanem a tudat hogy hangtalannak kéne lennie. :-) Na de erről ennyit.

    Az InternetTV menüben azért nekem eltartott pár órát, mire rájöttem, hogy az A betűvel előbb be kell lépni, és csak azután csatlakozik a facebook, twitter, stb. szerverekre. Ahogy most a fórumokon olvastam, azért nem voltam ezzel egyedül. :-))

    Amivel viszont megszívtam, hogy volt egy linksys routerem, ami egyáltalán nem látta a samsung tv-t. A router amúgy tökéletesen működött a számítógéppel meg mindennel, de amikor összecsatlakoztattam a tv-vel... semmi. Még a "helyzetjelző" led sem világított... Ugyanazzal a kábellel egy másik routerhez csatlakoztatva (ezúttal d-link) azonnal látott mindent, és az internet is működött. Azóta se tudom mi baja a samsung tvmnek és a linksys routeremnek egymással, mert külön külön tökéletesen működtek.

    Néhány ezer forintos digitális jelet vevő szobaantennával használom a tv-t, amin hibátlanul bejön az a néhány földfelszíni adó amik vannak (tv2, rtlklub, m1, m2, duna1-2, eurosport).

    Illetve egy Samsung USB-s (500GB S2 Portable) merevlemezt csatlakoztattam hozzá, ez a "videótéka". Nagyon szépen lejátszik mindent, kezeli a felíratokat, divx-től a full hd-s mkv-ig mindent. Úgy vettem észre olyan 20-ból 1 mkv fájlra azt írja ki hogy nem támogatott videócodec, de erre már biztos írták mások, mitől van.

    Na szóval egyelőre ennyi, ha valakit untattam bocsi, de akkor minek olvastad el? :-)))
    Üdv és jó tévézést,
    T.

Új hozzászólás Aktív témák