Új hozzászólás Aktív témák

  • oz82

    senior tag

    válasz GrooveHero #40325 üzenetére

    Mire vagy kíváncsi?

    Részemről teljesen megy vagyok vele elégedve. Javarészt nálam TV (T-home 25M 3az1ben csomag), illetve fimnézés (Pendrive, bár inkább LAN -> gyanús hogy a TV nyírta ki a pendriveomat,persze nem zárom ki, hogy egy 3 éves pendrive nem halhat még meg. Itt a Fórumon páran írták, hogy mióta ilyen tv-jük van meghalt a pendrivejuk - egyébként a tv-n is van USBleválasztás funkció, én nem használtam...).
    Az nem tetszik, hogy nem lehet elég gyorsan beletekerni a USB / Lan on keresztül lejátszott filmekbe. Illetve ha megszakítom a filmet és kikapcsolom a tv-t, elfelejti hogy hol jártam
    Ha számgép, akkor HDMI-n kersztül 3d filmnézés mert nincs 3dBlu-ray lejátszóm (3d-s sbs .mkv kiterjesztésű filmeket hanyagolom). Játékra abszolút nem használtam még.
    Menüje egyszerű, de könnyen átlátható nincs benne felesleges dolog (mondjuk túlbonyolítva sincs).
    Csak úgy a szemem szerint bekalibráltam a képet, netes infó híján. A képe teljesen jó, 100hz ez a minimum ha filmeznél, 5xxx esekben csalódni fogsz.!
    Nincs Smart, nekem nem hiányzik miért kell mindent nagyképernyőn csinálni....
    A csatlakozók a hátoldalon hátrafelé néznek, de nem is fali konzolon használom.
    Magam részéről kevesellem az 1db USB-t és 2 HDMI-t (1-1 kellene még).

    Egyenlőre ennyi.

    [ Szerkesztve ]

    Aki tud és tudja, hogy tud, veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos, tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, hagyjátok!

Új hozzászólás Aktív témák