Új hozzászólás Aktív témák

  • BullZeye

    veterán

    válasz smc #55775 üzenetére

    Nekem is ott van, pedig Scartot vagy 5 éve láttam utoljára. :)

    2-t kérdeztem Samsungtól, az egyik, hogy DLNAn kívül sima Samba share működik e.
    A Samsung készüléken a tartalmak megosztása csak DLNA-n keresztül lehetséges, a Saját tartalmak felületen belül, így ezeknek a tartalmaknak az elérése, csak az Ön által említett módon lehetséges. (azaz ha meg akarom nézni a Showder Klub 5.évad 6. részét, akkor vagy 8 kattintás mire eljutok a mappájába, hát na, grat)

    Másik pedig arra irányult, hogy TVben van univerzális távirányító beállítás, viszont a SAJÁT KÉSZÜLÉKÉT NEM TÁMOGATJA (Samsung HW F355).
    A TV készüléken csak akkor lehet a hangerőt változtatni, ha bluetooth-os kapcsolódás van a két készülék között, tehát az optikai kábelen keresztül csak az Airtrack távirányítójával lehet hangerőt változtatni.
    Az univerzális távirányító beltéri egységhez, házmozi, vagy dvd lejátszóhoz alkalmazható, külön az Airtrack hangszóróhoz nem lehet párosítani.

    Itt a vicc tényleg az, hogy BTon keresztül csatlakozom, akkor megy, viszont optikain nem lehet hangerőt állítani. Viszont BTon keresztül néha akad a hang. Szóval annyira már nem jutott a gógyijukból, hogy netalántán BT + Optikai kapcsolat egyszerre működjön, és lehessen hangerőt állítani BTal optikain keresztül is.

    Szóval éljen a Samsung SMART....ha nem ennek lenne a legjobb képe már vinném is vissza a Samsungnak, mert a SMART jelzővel megtévesztette vásárlóit.

    De most komolyan, a SMART mit jelent itt? Mert első szériás Android telefonon több lehetőség van, mint ezen. Kicsit olyan az egész mint amit karácsony táján lehet kapni 5 ezer forintért gyerekeknek műanyag "számítógépet" kb annyi beállítás van itt is.

Új hozzászólás Aktív témák