Új hozzászólás Aktív témák

  • Memme

    csendes tag

    Sziasztok!

    Hétfő óta vagyok egy 32C650-es tulaja, pár észrevételem és kérdésem lenne:

    Mikor TV vásárlását terveztem, még eszembe sem volt a panel és egyéb hasonló dolgok figyelembe vétele, magyarán sima laikusoknak egyértelmű, átlagos dolgokat vettem figyelem. Mindettől függetlenül nyitott és fogékony vagyok a technikai újításokra, ezért is próbálok informálódni egy-egy beszerzés előtt. A beszerzett TV-n is kihasználom mind a Net, mind pedig a DLNA képességét, és most tervezek további Anynet+ funkciójú eszközt beszerezni hozzá.
    Így jutottam el erre az oldalra is. Az itteni hozzászólások és tanácsok formálták is beszerzést. Ezért nem lett 37"-os, mivel itt is (és más külföldi fórumon egyaránt) megerősítették a zúgást. És természetesen előtérbe került ez a paneles dolog is. Én is kalocsai cégtől rendeltem, nagyon korrektek és rugalmasak voltak. Persze Én is jeleztem, hogy lehetőleg SQ paneleset szeretnék (persze 3 héttel ezelőtt még nem is tudtam róla, hogy milyenek vannak... :) ).
    Szóval rendben megérkezett a TV, kérdezem a futárt a panelről, erre gondolkodás nélkül rávágja, hogy az új Samsungok mind SQ panellel készülnek már, így ez is az. Nem nincs olyan matrica az Én készülékemen sem, így nem tudtam ellenőrizni. Egészem máig, amíg nem írtátok le (köszönöm a leírást), hogy a szerviz menüből hogy érhetem el. Ez alapján 32L1AF0C, magyarán nem SQ paneles.
    Ennek ellenére valahogy nem tudok ideges lenni, mivel nagyon elégedett vagyok a készülékkel, szuperül működnek a funkciók, és tartom a korábbi véleményem, miszerint egy TV nem rá aggatott cetlik és feliratok alapján kell megítélni, hanem a mutatott képe alapján, ami szerintem ennél is szuper. Természetesen ez laikus, normál felhasználóként írom, elfogadom ha valaki szakavatottként ezt nem így látja.

    A felmerült kérdéseimet inkább külön írom, mivel ez így is hosszú lett...:)

Új hozzászólás Aktív témák