Új hozzászólás Aktív témák

  • gairgus

    újonc

    Sziasztok,

    Nemrég vettem egy Samsung 6400 tv-t, de még teljesen új vagyok smart tv témában. A következő dolgokban szeretnék segítséget kérni:

    - Serviio program segítségével megosztottam a számítógépet a tv-vel, de sajnos a nagyobb méretű (10 GB-os 3D film) beolvasása közben szaggat a betöltés (kb 10 mp-enként tölt), így élvezhetetlen. Lehet a belső hálózat lassú? Lecseréltem a PC wireless wifijét egy 300 MB-os stickre, aminek úgy gondoltam, elég kell lennie, de sajnos nem lett jobb.
    - Jelenleg UPC megállítható-felvehető boxom van, amit leváltanék egy mediacardra. Azonban a UPC oldalán nincs fenn ez a TV, mint mediacard kompatibilis eszköz. Valakinél működik a UPC mediacarddal? Lehetséges, hogy csak lemaradtak a kompatibilis eszköz lista frissítéssel?
    - Ha leadom a UPC boxot (már ha lesz mediacardom), elvileg pendrive-ra tudnék műsort rögzíteni. Csak élő műsort tudok felvenni a TV-vel, vagy műsorújságból be tudom állítani, mit szeretnék? Ilyenkor nézhetek más csatornát?
    - Kábeles LAN kapcsolat esetleg gyorsítja a netet? Nem mintha lassú lenne, de ott van mellette a router, szóval úgy sem látszana a kábel....

    Előre is köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák