Új hozzászólás Aktív témák

  • ecaddsell

    aktív tag

    válasz xXxian #72408 üzenetére

    A médiakártyához adtak egy egész jó leírást, nem állítom, hogy mindenki be tudta volna az alpján állítani a családból, de precíz és részletes volt és nekem elsőre összejött.

    Hátrányok amit eddig tapasztaltam:
    1)
    "Nem található a CI+ modul" 10-30 másodpercig (időtartam talán csatornafüggő, de nem esküdnék rá). Ez itt korábban vesézve volt, keress vissza.
    A médiabox esetében vsz. folyamatosan kapja az 5 voltot azaz nem bootol bekapcsoláskor. TV-ben is megcsinálhatták volna, hogy ez is legyen opció.
    2)
    Azt mondták, hogy a program guide nem lesz olyan hosszan viszont azt nem, hogy kaotikus lesz. Néha a programlistában az aktuális műsor helyett a valami olyasmi van, hogy "Nincs információ" amin talán a csatornára állás vagy a guide gomb segít, néha meg ottragadt régi dolgok vannak a listán.
    Utóbbi időben nem nagyon volt időm ezt nézegetni (a guide problémát is igazából családtag vette észre), lehet más is van.
    Ennek ellenére azt mondom, hogy simán médiakártya, bár az örömöm akkor lenne teljes (és nem érezném úgy, hogy jó pénzért még kísérleti nyúl is vagyok), ha elmaradna a bootolgatásra várás ill. a guide káosz.

Új hozzászólás Aktív témák