Új hozzászólás Aktív témák

  • Flashget

    félisten

    Az egyik webshop így segít a vásárlásban. :D

    A megfelelő méret dilemmája
    Mielőtt Tv-t vásárolunk, határozzuk, meg hogy a lakás melyik helyiségbe szánjuk a készüléket. Ez főleg a méret szempontjából lényeges, s ezzel el is érkeztünk az első problémához, ami felvetődhet: Mekkora legyen a tv átmérője?
    A televíziók méreteit általában centiméterben, vagy hüvelykben adják meg (1” =2,54cm). Hogy nekünk mekkorára van szükségünk, azt tehát elsősorban lakásunk paraméterei szablyák meg, ezen kívül csak képzeltünk szab határt, milyen nagy felületen kívánjuk kedvenc tartalmainkat megtekinteni. Hálószobába 32” körüli készülékek ajánlatosak, a 42-55 hüvelykes LED tv-k középkategóriásnak mondhatók, míg 60” felett már nagynak számítanak. Az ár és a mértek között természetesen egyenes arányosság van. S habár az ember szeret elbüszkélkedni vele, hogy milyen órási tv készüléke van, figyeljünk, rá, hogy a nagy mérethez, nagy felbontás társuljon, különben a képminőség élvezhetetlenné válik.

    Ennyit erről..még véletlenül sem az számíyt milyen távolról nézik majd, hanem konyhába, nappaliba,hálószobába lesz. Hálószobába szerintük 32" mert minden hálószoba 6,5m2? És akinek 20m2? :)

    Realme GT Master Edition

Új hozzászólás Aktív témák