Új hozzászólás Aktív témák

  • sityupityu

    veterán

    Egy újdonsült H6400 tulaj meg tudná nekem nézni, hogy a 3D-nél a mélység gyárilag milyen értéken van.Vagy régi tulaj is jó, aki még nem piszkált ebbe bele.
    3D filmnél (legyen az akár egy sima mkv is) ez a mélység állítás ugye inaktív szürke, nem lehet állítani. Nem is akartam egyébként soha. Tegnap szórakoztam kicsit a tévével, 2D-ből 3D-re való átállítással. Tudom, hogy sz@rt sem ér, csak játszadoztam. És ugye ebben a módban viszont lehet állítani a mélységet. Nem figyeltem rá, hogy eredetileg milyen értéken volt gyárilag, de figyelembe véve, hogy 3D filmet nézve úgy sincsen szerepe mert inaktív ez az opció, ezért nem foglalkoztam vele és simán kiléptem a menüből. Viszont közvetlen utána beraktam egy 3D filmet és észrevettem, hogy a mélységállítás hiába inaktív, az az érték szerepel benne ahogy a 2D-ből 3D-re való átkonvertálásnál hagytam. Csináltam egy teljes képopciók visszaállítást, de ez az érték akkor is azon marad amin én legutoljára hagytam. :U Tehát nincs olyan, hogy vissza áll egy gyári értékre. Ha egyesre állítom akkor egyesen marad, ha pedig tízesre akkor meg azon.
    Nem aggodalmaskodom, csak azon az értéken szeretném tudni ahol eddig is volt, mivel a gyári érték nekem tökéletesen megfelelt ahhoz a kevés 3D filmhez amit néztem. És mivel 3D filmnél közvetlen ezt nem lehet állítani csak átkonvertálásnál, így igen körülményes lenne ez ide oda lépegetve a menüben. Ráadásul fingom sincs, hogy hol lehetett még körülbelül sem.
    Ezért lenne jó, ha valaki megnézné nekem aki még nem állítgatta a mélységet, hogy milyen értéken van.
    Viszont gondoltam még egy dologra. Talán az is lehet, hogy a 2D-ből 3D-re való átkonvertálásnál beállított mélységérték nem is hat ki a rendes 3D film mélységére és ezért is inaktív az? Lényegtelen, hogy a legutoljára beírt érték szerepel az inaktív menüben, viszont a rendes 3D filmnél nincs is jelentősége? Jó lenne tudni.
    Bocs, hogy hosszú voltam.

    [ Szerkesztve ]

    --albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--

Új hozzászólás Aktív témák