Új hozzászólás Aktív témák

  • b_kazar

    csendes tag

    Sziasztok! Tegnap megvettem az új Samsungeu48H6400 készülékemet, ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem. A segítségeket előre is köszönöm.

    1. Football módnál, elvileg entert kéne nyomnom, hogy elérjem a funkciókat, de az enterre nem történik semmi. Ha látja a távirányító a Set- Top boxot, akkor előhozza a csatorna listát, ha azt eltakarom, akkor csak a tv-n villog a visszejelző fény, de semmi nem történik.

    2. Ahhoz, hogy fel tudjak venni, formáznom kéne a külső egységet, de erre sehol nem találok lehetőséget. Látja az USb-t, a jelenleg rajta lévő tartalmat le is tudom játszani, de, ahol az e-manual írja a formázást, ott semmi.

    3. Ha jelenleg a digi jel először a set top boxba érkezik, onnan hdmi-n megy a tv-be fogok tudni felvenni, vagy meg kell oldanom, hogy a kábel egyből a Tv-be menjen?

    4. Milyen programokat javasoltok, a tv távirányítására, különböző platformokra (Android, Pc, Mac, IOS). Ami a legfontosabb lenne, hogy pl tudjak ezeken gépelni.

    5. Van egy régebbi logitech wireless billentyűzetem (LX 710), de hiába csatlakoztatom az usbhez a vevő egységet, semmi nem történik, beállításokban sem tudok állítgatni. Valamit rosszul csinálok, vagy ezt nem fogom tudni használni?

    6. Ha 3d filmet szeretnék nézni azt simán elindítom a laptopon és hdmi-vel átteszem a Tv-re, vagy kell valami speckó lejátszó? (macbook)

    7. Jelenleg a hang optikai kimeneten megy át egy pana házimoziba. Be lehet valahogy állítani, hogy a hangerőt Tv-n keresztül szabályozzam, vagy sem?

    8. Kalibrálásra kit javasoltok? Illetve tudtok linkelni általánosan jónak ítélt beállításokat?

    Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák