Új hozzászólás Aktív témák

  • capafic

    csendes tag

    Sziasztok! Cserére kerülne a sor. Eddig LE40C650 volt, ez átvenné a második tv szerepét, a kinézett típus pedig a UE40JU6470. Anno Titeket olvasgatva vettem a C650-est is, azóta is teszi a dolgát napi 6-8 órában. Panel SQ01 persze, ezt is Tőletek tanultam, hogy ilyent vegyek. :)
    Vásárlás helye ausztria lenne, de sajnos nem tudom, hogy az itteni típusok melyik otthoni típusnak felelnek meg. (Itt pl. nincs UE40J6200-as) Nagyon örülnék az olyan segítségnek, hogy pl.: a 6200-nak az osztrák piacos 6250-es felel meg, vagy ilyesmi. Pl. ez a UE40JU6470-es otthon milyen típusszámmal megy?
    Valami hasonlóan megbízható típus kellene mint a mostani C650-es.
    Mondanátok véleményt erről a UE40JU6470-es típusról? Esetleg milyen másik típust ajánlatok még? 2,5 méterről nézzük. Szempontjaim a vásárlásnál. 40", de max 43", mert az előző a vastag keretével is éppen elfért az adott helyen. Fekete keret. Ne legyen hajlított képernyős, nem kell 3D sem. Nem fontos a 4K (bár éppen tegnap láttam egyet működni a Media Marktban, csodálatos képe volt, de tudom, hogy ilyen a beltérivel soha nem lesz a szobában... :N ) Nem tudom, van-e 100Hz-es natív, de ha csak 50 Hz akkor gondolom előny a minél nagyobb PQI frekvencia. Tudjon funkciókat: Smart (bár a másidok távvezérlőért sem vagyok oda), WiFi, Ethernet, esetleg Blutooth. hasznos lenne Scart csati is, de ha nincs akkor minimum AV-in, mert egy DVD is csatlakozna rá. Legyen Eco sensor, legtöbbet éjjel megy a készülék. Előny még a DVB-S2 tuner és a CI+-os kártyahely, lehet később lecserélésre kerül a beltéri. Asszem ennyi, bár ez sem kevés. Előre is köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák