Új hozzászólás Aktív témák

  • SunMount3r

    nagyúr

    Hello!

    Egy kis kálvária, tanulsággal:

    Írtam ide korábban, hogy a H6400-ashoz kapott (legendásan rossz minőségű 5100-as) szemüvegem egyikének egyszerűen kitört (a kezembe maradt) a szára. Kb. 4x-5x volt használva 3D film nézéshez, ez alatt is úgy bántunk vele, mint a hímes tojással (ami szintén tök röhejes amúgy), de az eset előtt szinte több hónapja ott pihent félrerakva. Majd egyszer csak felvettem és annyi...

    Ajánlotta itt valaki, hogy érdemes vissza vinni gariba, mert ahol ő is és is vettem (Extremd Digital), neki egyől cserélték. Nos itt az én tapasztalatom:

    Kiszedi a boltos a csomagból, nézegeti, fel is hívom a figyelmét rá, hol van a törés. Hátra megy a raktáraba, pár perc múlva előjön és közli: Hát, rendeltetésszerűtlen használat miatti mechanikai hibáért ők nem cseréleik. Elküldheti a márka szervizbe, de ott valószínűleg ugyan azt fogják rá mondani. -Itt már kezdett emelkedni a pumpa nálam... Mondom: Ebben nem volt semmi rendeltetésszerűtlen és elmagyaráztam neki még 1x, hogy hogyan történt a dolog. Erre ő: Hát igen, ha az autóval nekimegyünk egy fának akkor az is összetörik...->Én: :F :F :F Na itt végképp felment bennem a pumpa és remélem elég erélyesen megmondtam neki, mi erről a véleményem (kulturált módon persze).

    Szóval most ment a vacak szemüveg a szervizbe, ahol ki tudja meddig csücsülnek majd rajta, és akkor-> "lehet reménykedni kedves vevő, hogy a hulla gagyi minőségű, legendásan rossz anyagból készült 3D-s szemüvegét, mai nem az ön hibájából tört el (és ami nélkül speciel a 150K-s TV-m 3D funkciója teljesen használhatatlan), cserélik e vagy sem, ha esetleg olyan hangulatban lesznek a kedves szervizesek (mer mi most éppen nem voltunk olyan hangulatba, kedves vevő, ez van.)"

    Szóval ez most kikívánkozott, minden esetre a Extreme Digital garanciális ügyintézéséről már meg van a véleményem, majd ki derül, hogy a Samsung szervizzel kapcsolatban is hasonló lesz e, vagy sem...) :(( :(((

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák