Új hozzászólás Aktív témák

  • csomo

    újonc

    válasz stracker06 #13753 üzenetére

    Ez a december, ez most volt 2016 december? Az megnyugtató, hogy nincs panaszod. Tudjátok azért vagyok ilyen óvatos, mert ajándék volt a fiamnak. Mert, ha fordított lenne a helyzet...az nem olyan ciki. Eddig a fa alatt pihent, nem bontottuk ki, csak most. Egyenlőre még nem nyúzhatja, először meghallgatlak benneteket, örülök az infóknak. Fiam kicsit megijedt, hogy nem kéne frissíteni, mert hátha... Ezért úgy döntöttem, vele közösen először az enyémnek esünk neki, remélem minden jól sül el, aztán, ha már meggyőződtünk, hogy csak valahonnan visszamaradt áruról van szó és nem egy ősleletről, ami kevesebb, mint az enyém, frissítjük az övét is. Felmerülhet a kérdés, miért nem cserélek vele. Mert az enyém használt, az ajándék, meg hát legyen új.
    Az enyém verziója a V2.0, mint már említettem. Szerintetek erre is simán feltehetem az új 1.6-osat? Itt, a fórumon talált egyik oldalon
    http://metropolitanmonkey.com/firmware-sjcam-sj4000-sj4000-wifi/
    megtalálom a fiam verzióját a felsorolásban, de az enyémet nem. Ez valami gyári firmware, ha mondhatok egyáltalán ilyet? Persze, én is úgy érzem, lehet, túlreagálom, de próbálok biztosra menni. Én az enyémmel nagyon meg vagyok elégedve, feltette a mércét, picit tartok tőle, hogy a fiamé, ne legyen csalódás.
    Néhány tapasztalatot összeszedek én is, hogy ne csak kérdezgessek. Köszönöm az eddigi válaszokat, amennyiben tudtok még írni bármit segíteni, szívesen veszem.

Új hozzászólás Aktív témák