Új hozzászólás Aktív témák

  • Dj Neo

    tag

    válasz Jodanovich #1276 üzenetére

    Video: .3gp a fő lejátszás, ilyen formátumban vesz is fel, a másik amit lejátszik, az pedig az .mp4!

    Hogy meddig bírja végig, ha csak hallgatnám azt nemtom, de múltkor Pestről jöttem le Kalocsára busszal, ott töltöttem a telót, 100%-on volt az akksi, kicsivel több, mint 3 órát hallgattam, közbe 3-4, 1-2 perces beszélgetés, és 84%-on volt az akksi! Szval sztem 10-15 órát bírja az akksi, ha csak mp-at hallgatsz!

    Zene lejátszás végülis jó minőségű, sztem szép a hangja, attól függ, hogy hogy állítod be az Equalizerrel, mert az alapbeállítás tényleg rossz :((( , én utánállítottam, és sztem nagyon szépen szól! Mondjuk haverom meg úgy állította be, hogy feltolt mindent majdnem a maxra, és azt mondja, h milyen sz@r, merthogy torzít, mondom neki, hogy csodálkozol :O ! Hallgattam a W850i-t is, tök ugyanúgy beállítottuk a másik haverommal, és meghallgattam a fülessel, ami ahhoz volt, utána bedugtam az enyémbe, és nem hallottunk változást tök ugyanazon a zenén!
    (Megjegyezné, hogy bent voltam a SE márkaboltba a Westendbe, és direkt kérdeztem a csávótol, hogy mi a különbség a K és a W széria mp3 lejátszója között, és azt mondta, hogy semmi, tök ugyanaz a chip mindkettőbe, legalábbis a K800-ba és a W850-be biztos, csak a fejes, amit adnak hozzá, az jobb minőségű a W szériába, és ezért tűnik fel az emberkéknek, hogy máshogy szól!)

    Olcsó hely (elvileg ez a legolcsóbb Mo.-on): Én itt vettem, és tök korrekt! [link]

Új hozzászólás Aktív témák