-
Fototrend
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kökény
aktív tag
válasz
Aranypatkány #18331 üzenetére
Költözz Debrecenbe!
Csucsunál más a mérce, nem tudom hány ezer sört megivott már, nem csoda, hogy neki feljebb van az a szint, amit meg kell ütnie egy sörnek, nincs ezzel semmi gond, amire rámondja, hogy átlagos, na az nekünk nagyon jó és még beszerezhető
IPA-nál el tudunk addig jutni,hogy Cloudwater/Verdant, de én egy Other Half/Tree House/Angry Chicken-ről még álmodni sem merek -
[CsuCsu]
őstag
válasz
Aranypatkány #18331 üzenetére
En tobbnyire vilagviszonylatban gondolkozom. Az amerikai csucs sorok igazabol itt is kb annyira elerhetoek, mint Magyarorszagon. 1-2 fesztival vagy csapfoglalas alkalmaval lehet kostolni, de kb ennyi. Ettol fuggetlenul meg leteznek, es ez azt jelenti, hogy van hova fejlodni magyar illetve UK fozdeknek. Persze ettol meg nem lesznek elvezhetetlenek ezek a sorok, attol meg lehet valami nagyon jo, hogy nem a csucsot kepviseli. Csak szeretem helyen kezelni a dolgokat.
@kokeny
Az Angry Chair lesz amugy, IPA-juk pedig tokatlag, stout teren jok. Kostoltam mar sok sort, de nem kell tulgondolni. Eleg 1-2 kulfoldi fesztivalra ellatogatni, es gyorsan megugrik a szint.[ Szerkesztve ]