Új hozzászólás Aktív témák

  • S e t h

    nagyúr

    Közben- bár nem mostanában- csak vége lett egy másik sorozatnak, ami komoly fejtörést okozott nekem.

    Nagy rajongója vagyok a Gomorra című olasz sorozatnak, amit az utóbbi évek egyik kiemelkedő alkotásának tartok, de a mostani, negyedik évad feladta nekem a leckét és nem is igazán tudtam, akartam róla írni.


    Mert a színvonal meredek zuhanásba kezdett és nem is igazán a történet miatt, hanem azért, mert ezt a sztorit már láttuk korábban, csak most újabb szereplőkkel. De ki akarja megnézni ugyanazt ismét?

    A sorozat híresen pusztítja a főszereplőit, már-már Trónok harcával vetekedő módon, de talán ez nem is annyira meglepő egy a szervezett alvilággal foglalkozó sorozatban.

    De mi van akkor ha szinte az összes karizmatikus szereplő elfogy három évad alatt? Érdemes-e újra elkezdeni az építkezést az alapoktól új szereplőkkel?


    Nem kifejezett csalódás, inkább csak útkeresés, altatás amit mutattak, aztán viszont a sorozat végén akkora cliffhangert toltak elénk, amit konkrétan észre sem vettem, más helyen hívták fel a figyelmet arra, hogy figyeljünk csak oda.
    És figyeltem, aztán seggre is ültem és nem is tudtam hirtelen, hogy dícsérjem a készítőket, vagy olcsó bazári fogásnak tartsam azt, amit műveltek.


    Egy biztos.
    Nem mostanában vártam annyira folytatást, mint a Gomorra ötödik évadát.

    This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Új hozzászólás Aktív témák