Új hozzászólás Aktív témák

  • Gino20

    őstag

    válasz Yolo Puki #10772 üzenetére

    A Klipsch Cinema 600 az utólagos bővítéssel kerek 300e Ft lenne [link] [link] ha ez szempont, de biztos "ütős" lehet (szívesen meghallgatnék egy ilyet).
    Ha 200e vagy alatta szeretnéd megállítani kompletten, akkor kb a samsung vonal marad. Létezik pl LG-ben is surround kiegészítő, de vicces annak az ára [link] (mondjuk ilyen alapon a klipsch-é is, de attól valahogy többet is várnék).
    Samuban SWA-8500S/9000S/9100S-ek vannak, de ahogy látom ezek is jóval drágábbak lettek, de még mindig jóval olcsóbb, mint az egyéb surround hangfal.
    Samu hangprojektor tekintetében meg akad választék. Q60T most extreme-be elég jó áron van [link] és ha ennyiért van ilyen, akkor pl Q70T-t Én nem vennék 130-ért hanem tényleges szintet lépve, akár SUB tekintetében is Q800T lehet még esetleg jó opció.
    JBL-ben nincs bővítési lehetőség, de ott alapból van lecsatolható aksis megoldás JBL BAR 5.1 esetén. Nagyjából szerintem ezek az opciók vagy talán most bőven bolti ár alatt van egy ilyen [link] . Ez is biztos kategóriájában brutál cucc lehet, de ha jól tudom nem bővíthető. Ehhez már van mérőmikrofonos kalibrálás is és ez alapján [link] még térhangzásban is meglepőt varázsol, de gyanítom azért nem ér fel a valós 5.1 megoldással, de lehet alapból olyan minőséget nyújt plusz varázsol, hogy akár elégedett lennél vele (puding próbája......akár az eladónál ha meg tudod vagy akarod oldani)

Új hozzászólás Aktív témák